Sklep jest nową platformą. Konta założone między 2006 a 2017 rokiem należy założyć ponownie.
Ceny zostały obniżone od 12% do 20% na wszystkich produktach w sklepie, ale jednocześnie nie udzielamy już rabatów.
img
503 157 337
CZYNNE 8:00 - 18:00
WITAMY W NASZYM NOWYM SKLEPIE
img
PRODUCENT:

Olej kokosowy + oliwa z oliwek BIO 1600ml Extra Virgin (Filipiny, Indonezja, Sri Lanka) Amanprana

  • Dostępność: Brak Brak
  • Producent: AmanPrana
  • Cena brutto: 170,72 zł
Niedostępny
szt.

Olej kokosowy + oliwa z oliwek BIO 1600ml Extra Virgin (Filipiny,
Indonezja, Sri Lanka) Amanprana NOWOŚĆ !





Olej kokosowy z oliwą z oliwek
Tłuszcz
dobry dla twojej figury!



° Zwiększa odporność
organizmu na infekcje (bakteryjne, wirusowe, grzybiczne)
°
Pomaga zwalczać stress i spowalnia process starzenia
°
Zwiększa wchłanianie wapnia
° Chroni błonę śluzowa
żołądka i jelit
° Wspomaga rozwój naturalnej flory
bakteryjnej
° Polepsza smak potraw
° Zmniejsza uczucie
głodu

Smażenie może być zdrowe!

Tylko 6% nasyconych
kwasów tłuszczowych

0% tłuszczy trans
0%
rafinowany
0% odwaniany

Możesz stosować nasz olej nawet
jako dodatek smakowy do chleba. Po jego podgrzaniu twoje potrawy
nabiorą łagodnego aromatu. Mieszanina oleju kokosowego i oliwy z
oliwek jest idealna do smażenia w woku, na patelni i głębokiego
smażenia w specjalnym naczyniu. Zawiera mało nasyconych kwasów
tłuszczowych, co sprawia że jest bardzo stabilny podczas gotowania
w wysokich temperaturach. Oleje o wysokiej zawartości nasyconych
kwasów tłuszczowych (sojowy, słonecznikowy lub z orzeszków
ziemnych) nie powinny być podgrzewane do wysokich temperatur
(powyżej 170 do 180 °C). Mieszanina oleju kokosowego i oliwy z
oliwek nie nadaje się do wielokrotnego smażenia na tym samym oleju,
aczkolwiek jest idealna do jednorazowego przygotowania potraw.



SKŁADNIKI
50% bio oleju extra
virgin z kokosa i 50% oliwy z oliwek. Bez żadnych dodatków.
Produkt firmy Amanprana zwiększa wartość odżywcza twoich
posiłków. Odrobina zdrowego tłuszczu polepsza przyswajanie
przez organizm witamin A, D, E, K i wielu innych składników
odżywczych. Rozsmarowany na chlebie smakuje kokosem. Po jego
podgrzaniu twoje potrawy nabiorą łagodnego aromatu. Mieszanka
olejów jest nieodpowiednia do wielokrotnego smażenia potraw.
Olej jest płynny w temperaturze 15 do 25 °C. Po włożeniu do
lodówki może zwiększać swoją objętość. Przed smażeniem
zaleca się wstępne podgrzanie opakowania. Możliwość zastosowania
jako olejku do masażu. Opakowanie wykonane ze szkła, które
jest bardziej przyjazne dla środowiska i lepiej utrzymuje wartości
smakowe oleju.

Wartosc
energetyczna produktu
(na 100g): kalorie: 878. dżule: 3770. 100g
tłuszczu. Tłuszcze nasycone: 52.6% z czego
SCT
c-6.0
capric 0.4%,
Triglicerydy
30.2% (c-8.0 capryl 4.6%, c-10.0 caprine 3.1% and c-12.0 laurin
22.5%),
LCT
22.0%. Nienasycone proste kwasy tłuszczowe: omega-9: 42.1%.
Nienasycone złożone kwasy tłuszczowe: omega-6: 4.9%, omega-3:
0.4%, 0g węglowodanów, 0g cukrów, 0g białka, 0g
cholesterolu, 0g błonnika, 0g sodu oraz 0g tłuszczy trans.
Cocos+Olive jest hipoalergiczny: nie zawiera glutenu i potencjalnych
alergenów (EFSA 2003/89/EC). 5 witamin E 6mg* (54% dziennej
normy spożycia), sterole roślinne 75mg*, polifenole 125mg*, skwalen
200mg*, Co-Q10: 0.10mg*, karoten 2100mcg*, chlorofil i lecytyna.
Produkt nie poddany standaryzacji; podane wartości mogą się
różnić.




img
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz informację o nowościach i promocjach
img