img
503 157 337
CZYNNE 8:00 - 18:00
img
PRODUCENT:

Makaron kukurydziano-ryżowy FUSILLI BIO 250g Alce Nero BEZGLUTENOWY

  • Cena brutto: 9,78 zł
Niedostępny
szt.
  • Dodaj do mojej listy

    SKŁADNIKI
    mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 10 min.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal
    Tłuszcz - 1,4 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
    Węglowodany - 77 g
    w tym cukry - 2 g
    Błonnik - 1 g
    Białko - 7 g
    Sól - 0,05 g

    img
    Zapisz się do newslettera, a otrzymasz informację o nowościach i promocjach