Sklep internetowy: www.bogutynmlyn.pl
M±ka semolina z pszenicy durum 1 kg (dwukrotnie mielona)
previous next contents

orkisz

M±ka semolina z pszenicy durum, idealna jako dodatek do ciast makaronowych, pierogowych, spodów do pizzy oraz włoskiego foccacia.
M±ka powstaje z dwukrotnego przemielenia kaszki semolina

Zastosowanie : makaron, pierogi, dania włoskie, spody do pizzy, pudding, pasta, gnocchi, hałwa
opakowanie 1 kg




M±ka semolina z pszenicy durum, idealna jako dodatek do ciast makaronowych, pierogowych, spodów do pizzy oraz włoskiego foccacia.
M±ka powstaje z dwukrotnego przemielenia kaszki semolina

Zastosowanie : makaron, pierogi, dania włoskie, spody do pizzy, pudding, pasta, gnocchi, hałwa

Kwestia Smaku Logo GIF Bigpoleca :

Pierogi z semoliny
Kluski z parmezanu i semoliny
Babeczki kajmakowe
Makaron domowy




opakowanie 1 kg


Przepis na oryginalny pudding z semoliny : (j. angielski)

Semolina pudding
"A moist, delicious Greek treat.You can alter the sugar depending on your sweet tooth.
When adding the milk to the semolina do not get to close, the steam may burn you.
Oh, and the smell is awful but the result is delicious. Sprinkle with cinnamon and decorate with walnuts or slivered almonds."

Original recipe yield: 6 servings

PREP TIME 10 Min
COOK TIME 25 Min
READY IN 35 Min

INGREDIENTS

DIRECTIONS

  1. In a medium saucepan over medium heat, combine water, milk, sugar and cinnamon. Bring to a boil and remove from heat. Remove cinnamon stick.
  2. In another saucepan, melt butter over medium heat. Allow it to bubble, but not to brown. Reduce the heat to low and stir in the semolina, a little at a time, until mixture is thick and smooth. Allow it to brown slightly, then stir in the milk mixture, a little at a time. Continue to stir until mixture has progressed from creamy to thick.
  3. Place halva in a gelatin mold or glass dish. Serve hot or cold.

previous next contents

Valid HTML 4.0!