BogutynMlyn.pl   Młyn Gospodarczy Paweł Bogutyn, ul. Gwardii 24, 21-300 Radzyń Podlaski
tel./fax: (0-83)3521199 / Orange: 503-157-337 (od 8 do 18) 
Mapa dojazdu. email: sklep@bogutynmlyn.pl   gadu-gadu 936545 
Zapomniałem hasła | Rejestracja
0 0 PLN
Użytkownicy online: 31  za logowani: 0  Produktów w sklepie: 3076     Dostępnych w magazynie: 1318
Zaawansowane wyszukiwanie




Karty kredytowe :

 
email: sklep@bogutynmlyn.pl
tel. 0-83 352 11 99
kom. 503-157-337
MAPA DOJAZDU
Nasze przesyłki kurierskie dostarcza firma :


 
Ciasto jogurtowe - mieszanka do wypieku - 0.5 kg
Producent:   BogutynMłyn


Dostępna ilo¶ć : powyżej 500



Zamówić można ilo¶ć nie większ± niż jest dostępna w magazynie.

Zamówienia należy składać przez sklep internetowy lub emailem sklep@bogutynmlyn.pl

Zamówienia przyjmujemy również telefonicznie pod numerem 506 173 340 w godzinach od 18:00 do 21:00

Cena brutto: 6.50 PLN



Daty przydatno¶ci widoczne na zdjęciach s± przykładowe.
Zdjęcia s± własno¶ci± BogutynMłyn. Kopiowanie zabronione.

Nie ma jeszcze recenzji o tym produkcie. Dodaj recenzję jako pierwszy!


Mieszanka na ciasto jogurtowe


Skład: m±ka pszenna, cukier, skrobia, syrop glukozowy, substancja spulchniaj±ca – węglan sodu, emulgatory, sól, odtłuszczony proszek jogurtowy, aromat, guma ksantanowa


Sposób przygotowania:

500g mieszanki na ciasto jogurtowe

200g oleju lub masła

190g jajek (4 duże)

90g wody

ew. 50g jabłka pokrojonego w kostkę


Wszystkie składniki (z wyj±tkiem jabłka) miksować na ¶rednich obrotach przez 3 min. Dodać jabłka i miksować jeszcze 1 min. Przełożyć do nasmarowanej tłuszczem i wysypanej bułk± (lub wyłożonej papierem do pieczenia) formy z kominem lub keksówki o wym. 20x11 cm. Piec w temp. 170 st. C przez 35-45 min (przed wyjęciem sprawdzić patyczkiem czy wypieczone). Odstaw do ostudzenia.


Smacznego!




Poleć produkt znajomemu · Oceń produkt    



 Inne produkty z kategorii 
 Pokaż recenzje 
  
Inne produkty z tej samej kategorii
Mufinki - 24 foremki (papilotki) (*DCBR) 2.90 PLN
Mufinki - 48 foremek (papilotki) (*DCBR) 5.30 PLN
Mufinki - 72 foremki (papilotki) (*DCBR) 7.20 PLN
Babka czekoladowa - mieszanka do wypieku - 0.5 kg 7.50 PLN
Babka czekoladowa - mieszanka do wypieku - 1 kg 14.00 PLN
Babka czekoladowa - mieszanka do wypieku - 2.5 kg 32.50 PLN
Babka ma¶lana Maestro classic - mieszanka do wypieku - 0.5 kg 12.50 PLN
Babka ma¶lana Maestro classic - mieszanka do wypieku - 1 kg 24.00 PLN
Babka ma¶lana Maestro classic - mieszanka do wypieku - 2.5 kg 55.00 PLN
Baobab proszek z owoców BIO 0.25 kg 65.00 PLN
Baobab proszek z owoców BIO 0.5 kg 120.00 PLN
Baobab proszek z owoców BIO 1 kg 220.00 PLN
Biszkopt - mieszanka do wypieku - 0.25 kg 7.00 PLN
Biszkopt - mieszanka do wypieku - 0.5 kg 13.00 PLN
Biszkopt - mieszanka do wypieku- 1 kg 24.00 PLN
 
Dodaj e-mail Usuń e-mail



style=”wfb:like://www.faceook.com/BogutynMlynPd=82s/Młyn-Gosp/a>rczy-Paweł-L">1age25620hortse m="2rumeslayou="lbox_coun" class="s8orts _/Bogs="2rumesfont d> b:likecentercool>entetetetetete="170" border="69 cellspacing="0" cellpadding="0">
a
Sól różnka H/thlaje/ts- mng>hemes/bas'/produc/ts/272r> Ksylitol cukiodabrzozowy/ts- mng>hemes/bas'/produc/ts/268r>
A#ool1:link {20" -decoraewsl: none} A#ool1:visited {20" -decoraewsl: none} A#ool1:_newve {20" -decoraewsl: none} A#ool1:hovoda{20" -decoraewsl: none; "o or: red;}/ts-ydodaa ype=ool1_info/?id=5932&idc=19&11428c945d19bf16ea9815086525a0d92"> cummouseou="lElementById("newsletter_'cos1142'> U-ydo.backgroundCo or='#f4f1e5'; cummouseov/td>ElementById("newsletter_'cos1142'> U-ydo.backgroundCo or='#E0E0E0' dool> padding-righ margin6;">align=ng- type/m_5932.jpg" wi1142"30" b/a> ps/g-righfont-me=": 1 0 aualign=ng- typh margin9 typhfloa ="newauto”> p 0 auto”> "> r:b/athght: 5px;" 1: 0px;"> rcool>< a style=”wbr/t A#ool1:link {20" -decoraewsl: none} A#ool1:visited {20" -decoraewsl: none} A#ool1:_newve {20" -decoraewsl: none} A#ool1:hovoda{20" -decoraewsl: none; "o or: red;}/ts-ydodaa ype=ool1_info/?id=5932&idc=19&10118c945d19bf16ea9815086525a0d92"> cummouseou="lElementById("newsletter_'cos1011'> U-ydo.backgroundCo or='#f4f1e5'; cummouseov/td>ElementById("newsletter_'cos1011'> U-ydo.backgroundCo or='#E0E0E0' dool> padding-righ margin6;">align=ng- type/m_5932.jpg" wi1011"30" b/a> ps/g-righfont-me=": 1 0 aualign=ng- typh margin9 typhfloa ="newauto”> p 0 auto”> "> r:b/athght: 5px;" 1: 0px;"> rcool>< a style=”wbr/t A#ool1:link {20" -decoraewsl: none} A#ool1:visited {20" -decoraewsl: none} A#ool1:_newve {20" -decoraewsl: none} A#ool1:hovoda{20" -decoraewsl: none; "o or: mg/n;}/ts-ydodaa ype=ool1_info/?id=593lynwslesstyle="mar8c945d19bf16ea9815086525a0d92" title="Dodacummouseou="lElementById("newsletter_'cosLink'> U-ydo.backgroundCo or='#f4f1e5'; cummouseov/td>ElementById("newsletter_'cosLink'> U-ydo.backgroundCo or='#E0E0E0' dool>kliknij tu aby zobaczyć wszystkie produkty z kowslearzami< a style=”wbr/t
a a a
rczy-pawel-b">
wbr/t br/t br/t Ainfo/?id=5932&idc=19&3178c945d19bf16ea9815086525a0d92"> hoto/m_5932.jpg" wi317"30" b/a> nter>>1. Mufinki orkiszdole:wypieku- na cias-a doopaktkanie 325 gr 8 b ntercool> wbr/t br/t br/t Ainfo/?id=5932&idc=19&320&c945d19bf16ea9815086525a0d92" title="Dod hoto/m_5932.jpg" wi320"30" b/a> nter>>2. Mufinki - 72 foremki (papilotki) (*DCBR) 7.2 b ntercool> wbr/t br/t br/t Ainfo/?id=5932&idc=19&3188c945d19bf16ea9815086525a0d92"> hoto/m_5932.jpg" wi318"30" b/a> nter>>3. Mufinki orkiszdole:wypieku- na 3 cias-a doopaktkanie 975 gr 21 b ntercool> wbr/t br/t br/t Ainfo/?id=5932&idc=19&3198c945d19bf16ea9815086525a0d92"> hoto/m_5932.jpg" wi319"30" b/a> nter>>4. Mufinki - 24 foremki (papilotki) (*DCBR) 2.9 b ntercool> wbr/t br/t br/t Ainfo/?id=5932&idc=19&dth=8c945d19bf16ea9815086525a0d92"> hoto/m_5932.jpg" width="30" b/a> nter>>5. adowa - mieszanka do wypieku - 2.5 kg 7.5 b ntercool> wbr/t br/t br/t Ainfo/?id=5932&idc=19&dt278c945d19bf16ea9815086525a0d92"> hoto/m_5932.jpg" wi317"30" b/a> nter>>6. Mufinki orkiszdole:wypieku- na 2 cias-a doopaktkanie 65 gr 15 b ntercool> wbr/t br/t br/t Ainfo/?id=5932&idc=19&53468c945d19bf16ea9815086525a0d92"> hoto/m_5932.jpg" wi5346"30" b/a> nter>>7. Żurawina suszdna lekko słodzdna cukrem trzcinowym (USA) PROMOCJA 30 b ntercool> wbr/t br/t br/t Ainfo/?id=5932&idc=19&52338c945d19bf16ea9815086525a0d92"> hoto/m_5932.jpg" wi5233"30" b/a> nter>>8. audyń kaniliowy bezglutenowy> 40g Amylon (*DCBR) 3.1 b ntercool> wbr/t br/t br/t Ainfo/?id=5932&idc=19&3100&c945d19bf16ea9815086525a0d92" title="Dod hoto/m_5932.jpg" wi3100"30" b/a> nter>>9. Kakao> Fairtrade 200g Terra Etica (*DCBR) 23 b ntercool> wbr/t br/t br/t Ainfo/?id=5932&idc=19&53478c945d19bf16ea9815086525a0d92"> hoto/m_5932.jpg" wi5347"30" b/a> nter>>10. Żurawina suszdna lekko słodzdna cukrem trzcinowym (USA) PROMOCJA 17 b ntercool>
1: 0p cellspacing="0" cellpadding="0" style="margi" classstyle=gtwidth="171" " classstyle=gtwiidth="170" border="widtcellspacing="0" cellpadding="0" style="margi" classstyle=gtwi
nu3" href="/goS Biszkopt - miests0" ery nu3" href="/goS Biszkopt - mPromocje nu3" href="/goS Biszkopt - mNowo¶ci nu3" href="/goS Biszkopt - mO firmie nu3" href="/goS Biszkopt - mRegulamin i polityu- prywatno¶ci nu3" href="/goS Biszkopt - mKontakt /tr>
Copy> 2006-201 L"> nu3" href="/goS
"170" border=957ding-right: 5px;" 1: 0p cellspacing="0" cellpadding="0" style="margi" classstyle=gtwidth="171" " classstyle=gtwi"17fonts>Tahomaname="em1">© L">handldoleis>ttkarów oraz firm jakie występuj± w serwisie mog± być lub teżss± znakami>ttkarowymi zas- zeżonymi lub >b-r
b&fb-r"170" ng-right: 5px;" 5 0p cellspacing="0" cellpadding="0" style="margi" classstyle=gtwidth="171" " classstyle=gt7fonts"o or="mg/n">Linki b&freklamdol
idth="171" >