BogutynMlyn.pl   Młyn Gospodarczy Paweł Bogutyn, ul. Gwardii 24, 21-300 Radzyń Podlaski
tel./fax: (0-83)3521199 / Orange: 503-157-337 (od 8 do 18) 
Mapa dojazdu. email: sklep@bogutynmlyn.pl   gadu-gadu 936545 
Zapomniałem hasła | Rejestracja
0 0 PLN
Użytkownicy online: 31  za logowani: 1  Produktów w sklepie: 3076     Dostępnych w magazynie: 1337
Zaawansowane wyszukiwanie




Karty kredytowe :

 
email: sklep@bogutynmlyn.pl
tel. 0-83 352 11 99
kom. 503-157-337
MAPA DOJAZDU
Nasze przesyłki kurierskie dostarcza firma :


 
Strona: 1 Rekordy: 1 - 50 (129)
1 2 3  » 
Babka czekoladowa - mieszanka do wypieku - 0.5 kg
kamieniara: Co lubi± dzieci? - oczywi¶cie ciasto czekoladowe.To zawsze się udaje.
Biszkopt - mieszanka do wypieku - 0.25 kg
d: Wygl±da dobrze.Czy można prosić o dokładny skład tej mieszanki?
Biszkopt - mieszanka do wypieku - 0.5 kg
kamieniara: Wszyscy się dziwili, że nie potrafię upiec ciasto biszkoptowe. Zawsze miałam "podeszwę".Po 40 latach kucharzenia pierwszy raz upiekłam biszkopt , który był do zjedzenia.Polecam
Bułki orkiszowe pikantne - mieszanka do wypieku 0.5 kg + drożdże gratis
kamieniara: Pycha.Zawiozłam je na grilla do rodziny.Zrobiły furorę i niestety smakowały "malizn±".Bardzo proste i szybkie do wykonania.Polecam.
lacomp: Bardzo fajna mieszanka. Bułeczka polana dobr± oliw± lub posmarowana masełkiem - fantastyczne jedzonko. Jeszcze spróbuję na zapiekaniki z serem i salami - my¶lę że też będ± bardzo dobre.
Cebulka prażona panierowana (Polska) - 100g
gonia1708: Pyszna jest ta cebulka smakuje cudownie z chlebusiem i masełkiem zamiast wędlinki -polecam
CHIPSY ZIEMNIACZANE PIECZONE NA OLIWIE Z OLIWEK BIO 100 g - TRAFO (*DCBR)
KataRzyna: przepyszne! warto było się skusić, mniam :)
Chleb własnego wypieku. Ponad 120 przepisów na chleb pieczony w automacie
karwan794: Cenię t± ksi±żeczkę za rozdziały przed przepisami (patrz opis poniżej "zawarto¶ć"): dużo ciekawych informacji podanych w przystępny sposób ze zdjęciami. W przepisach każdy znajdzie co¶ dla siebie. Zaczynałem wypieki od tej ksi±żeczki... i innych nie potrzebowałem. Cała wykonana ze ¶liskiego,grubego papieru (lekko błyszcz±cy) więc tak łatwo się nie wybrudzi i nie zniszczy. Sporo zdjęć gotowych wypieków (przekrojone). Naprawdę trafiony zakup.
olciaky: Ksi±żka pełna jest ciekawych przepisów. Wychodz± z niej smaczne chlebki (nie tylko z automatu). Ma niewielki format, bardzo poręczna!
julia1000: kiedy zaczynałam swoja przygodę z automatem do pieczenia ksi±żka okazała się bardzo pomocna, polecam!
megi: Ksi±żka jest bardzo przydatna dla zwolenników chlebka domowego. Ma wiele pomocnych informacji i wskazówek m.in. dotycz±cych pieczenia i przechowywania chleba i wiele innych.Zawiera przepisy na chleb upieczony w automacie ale również te, do wykorzystania w piekarniku, korzystaj±c z automatu tylko do wyrobienia ciasta.Ksi±żka ma mały poręczny format i zawiera wiele kolorowych zdjęć. Polecam!!!
Ciasteczka owsiane - mieszanka do wypieku - 0.5 kg
aga: przepyszne! robiłam z orzechami i rodzynkami, naprawdę pychota!
Ciasto orzechowo-czekoladowe - mieszanka do wypieku - 0.5 kg
AJ: NAJLEPSZE Z CAŁEJ OFERTY! PYCHOTA
Drożdże piekarskie Instant "czerwone" - 0.5 kg
Celina: Droższe s± znakomite. Polecam.
staszek: super towar za niska cene polecam staszek z porabki woj slaskie
buraczek: Drożdże rzeczywi¶cie ¶wietne. Głownie używan do bułek.
Katarzyna: drożdże sa super, wszystko ładnie ro¶nie (chleb, bułeczki) i do tego jest bardzo wydajny
Drożdże piekarskie Instant "czerwone" - 3 g na 0.75 kg m±ki
pawlos: Znakomite drożdże, pierwszy raz zrobiłem chleb na nich i wyrósł wiekszy niż bym oczekiwał, brak smaku i zapachu charakterystycznego w stosunku do drożdży sklepowych w kostce. Odkryłem na nowo ten sposób wyrabiania i pieczenia chleba, struktura wypieku jest równomierna, polecam.
Fruktoza krystaliczna - 1 kg
Dorota: Polecam dla cukrzyków i dbaj±cych o linię (ma niski IG, więc nie podnosi znacz±co poziomu cukru we krwi). Nadaje się do ciast i przetworów. Nie daje nieprzyjemnego posmaku (jak niektóre słodziki), nieco słodsza od zwykłego cukru. Poza tym jest produktem naturalnym (więc "nie faszeruje chemi±")
Glony chlorella w proszku BIO (Chiny) 0.25 kg
Fanka chlorelli: Algi goszcza na miom stole od ponad 6 lat, stosuje je kazdego dnia profilaktycznie i raz do roku oczyszczam organizm wieksz± dawk±. Przy naszym skarzonym chemi± i GMO modyfikowanym pożywieniu nie wyobrazam sobie już życia bez Alg. Moja córeczka już w wieku 5 miesięcy otrzymywała odpowiednia dawkę chlorelli. Najlepsza jest własnie ta w proszku .
Groch zielony 400g BIO (*DCBR)
marcin: jestem mile zaskoczony
Guarana brazylijska w proszku BIO (Brazylia) - 0.25 kg
Johnny: naprawde super jakosc
Herbata biała PAI MU TAN 50g Biotern
Anonimowy: super
Herbata Yerba Mate + cytryna Biotern 100g
krysia: wspaniala cherbatka pomagajaca po wyczerpaniu w silowni lub Fitnes-Clubie
Herbata zielona ja¶minowa SUPER JASMINE TEA - 100g puszka Biotern
Aga: To najsmaczniejsza herbata ja¶minowa, jak± piłam. Idealny smak i aromat.
Jogurt FIT & SLIM starter kultury bakterii - naturalny probiotyk zrób własny jogurt - 1 fiolka (*DCBR)
Anna S.: Kupuję ten starter już od ponad pół roku, osi±gnełam mistrzostwo w robieniu naturalnego pysznego kefiru jak i wielu opcji smakowych. Produkt naprawdę warty polecenia.
KAROB - Melasa z Chleba ¦więtojańskiego 370g (*DCBR)
Jagna: Do kaszy jaglanej. Polecam na ¶niadanie
M: a ja marynuję w tym mięso do duszenia :) serio, gdy jest już gotowe, wcale nie jest słodkie a sos wygotowany z mięsa z posmakiem karobu, doprawiony sosem sojowym smakuje bardzo egzotycznie, grillowo i przepysznie!
Ania: Dzisiaj przyszedł razem z listonoszem do nas egzotyczny słoiczek z ciekawym smakiem i słodycz± w ¶rodku. Robiłam dzi¶ gofry i z polew± melasow±. Powiem szczerze ¶wietnie się uzupełniaj±. W następnych dniach spróbuję z innymi zestawieniami:-)
KAROB - Melasa z Chleba ¦więtojańskiego 800g (*DCBR)
Anonimowy: Super smaczny zamiennik sztucznych ( czyt.niezdrowych) słodzików. Doskonały do wypieków, smoothie, owsianki itp. Karob, czy to w płynie, czy w proszku ma bardzo dobre wła¶ciwo¶ci przeciwkaszlowe (sprawdzone na własnej osobie)! Polecam wszystkim dbaj±cym o zdrowie!
Kasza gryczana palona - 1 kg
k: Może się wydawać, ze to tylko kasza gryczana, ale naprawde ta jest bez porównania ze sklepowymi. Jest ¶wieżuteńka i pyszna. Warto j± dorzucić do innych zakupów!
Kasza jaglana - 1 kg BIO
lkomenda: Chyba najlepsze obecnie jagły na rynku - równo się gotuj±, dobry aromat, dobra cena. 5+
Katarzyna: Kasza wy¶mienita. Gotuje się wspaniale, nie ma goryczki i smakuje wybornie. Czuć różnicę między kasz± z supermarketu i t±, organiczn±. Zdecydowanie lepsza.
danek: Potwierdzam - Kasze paczkowane, sprzedawane w marketach, mog± się schować. Pyszna i ładnie pakowana.
kasia: Ta kasza bije na głowę kasze paczkowana ze sklepu dzięki swojej ¶wieżo¶ci i jako¶ci! Pyszna na słono i na słodko-gotowana z jabłkiem,i gruszk±, imbirem i cynamonem. Polecam gor±co!
Kasza manna 1 kg BogutynMłyn
Michał: rewelacja - niby nic , a jednak ten smak...... polecam
Kaszka makaronowa 450 z pszenic zwyczajnych 1 kg
r.kulawiak: Jest ¶wietna przy wyrabianiu makaronu. Zawsze używałam m±ki pszennej 500 ale przerzuciłam się na kaszkę makaronow±. Przy używaniu kaszki makaronowej ręce się nie klej± a ciasto ładnie się ł±czy.
Kawa Arabica (jednorodna ręcznie zbierana, łuskana i palona Kwara) z wyspy Pitcairn - MIELONA 90g PURE najczystsza i jedyna na ¶wiecie
Piotrek: Daję 5 za niesamowit± oryginalno¶ć smaku. Wielu może nie odpowiadać ponieważ jest bardzo intensywny, ale mi bardzo smakowała. Zalecam użycie tzw. "kawiarki" lub "wyciskarki". Jak na arabikę bardzo mocna.
Góral bagienny z Gór ¦więtokrzyskich: Nie mogę pić kawy ze względów zdrowotnych ale kupiłem j± dla mojej Ukochanej. Okre¶liła j±, jako esencję tego, co wyobrażała sobie zawsze, mówi±c słowo KAWA. Mocno palony aromat, czysty, bez kwasów. Warta spróbowania i każdych pieniędzy. Anna F. poleca j±!
Koncentrat pomidorowy 22% BIO 100g (*DCBR)
sylwunia__s: Najsmaczniejszy koncentrat pomidorowy jaki kupiłam. Ma prawdziwy smak pomidorów a do tego ekologiczny i bez konserwantów. Nie chcę już innego.
Konopie nasiona mielone (wysokobiałkowe) BIO (Rumunia) - 1 kg
RobertS: Rewelacja je¶li chodzi o warto¶ci odżywcze - 50% to białko, zawiera co nieco kwasów tłuszczowych omega-3, w 100g - 1500mg potasu, 750mg magnezu i ok. 2000mg fosforu. Dla mnie jest to jedno z głównych Ľródeł białka. Polecam.
Krem ¶mietanowy - mieszanka - 0.5 kg
kamieniara: Już j± zużyłam do muffinek. Ciasto na muffinki -boguty n plus ten krem i robimy furorę.Do kremu można dodać barwniki lub olejki smakowe. Dekoracje będ± piękne.Znikaj± z talerza.
M±ka kukurydziana 5 kg
Lara: ¦wieża dobrej jako¶ci m±ka, z której piecze się smaczne wypieki. Polecam!
M±ka orkiszowa ECCO typ 700 biała - 1 kg
mm: B. dobry!!! Zdrowy!!!
spitAttedia: doskonała m±ka, ¶wietna na nale¶niki ! pozdrawiam !
szczepan: super sprawnie i profesjonalnie. robiłem większe zakupy, wszystko dotarło po 2 dniach, super zapakowane. produkty b dobrej jako¶ci. gor±co polecam.
Bożena Waligórska: Doskonała m±ka, nie pozostaje nic innego jak polecic innym !!!!!!
M±ka orkiszowa ECCO typ 700 biała - 2,5 kg
kkk76: Idealna do samodzielnego sporz±dzania mieszanek chlebowych. Nie jest gorzka i zwiększa elastyczno¶ć chleba.
andzia: super jako¶ć, m±ka rewelacyjna. Wczorajupiekłam chleb z tej m±ki z otrębami, po prostu palce lizać, na pewno będę j± kupowała na bież±co
M±ka orkiszowa ECCO typ 1400 sitkowa - 10 kg
Ann: Dobry produkt do pieczenia lekkiego razowego chleba - zwłaszcza z dodatkiem ziaren.
M±ka orkiszowa ECCO typ 1850 graham - 2,5 kg
eweki: Super produkt m±ka do wypieku domowego chleba-wyczuwalny lekki posmak orzechowy i oto mi chodziło.
M±ka orkiszowa ECCO typ 2000 pełnoziarnista (RAZOWA) - 1 kg
kakaka: super sprawa pieni±dze to nie wszystko stawiam na zdrowie
Marta: wspaniała m±k±, używam do wszystkiego nawet do zagęszczania zupy
ewajmazur: od czasu do czasu kupuję w tym sklepie różne m±ki jestem bardzo zadowolona z produktów (wychodz± ¶wietne chleby) ale jestem również zachwycona sklepem i obsług±.POLECAM
Graszka: jest dobra i polecam wszystkim dbaj±cym o swoje zdrowie
M±ka orkiszowa ECCO typ 2000 pełnoziarnista (RAZOWA) - 5 kg
danuta: w dobie konserwantów genetycznie zmutowanych ziaren zbóż , polecam własnie m±ke orkiszowa która nie daje się pestycydom ,jest zdrowa i godna polecenia ja zamawiam make chyba przez 2 lata i jestem zadowolona z jako¶ci jak i z upieczonego pysznego chleba
Katarzyna: chleb z tej m±ki jest przepyszny, na prawdo warto spróbować.
M±ka orkiszowa ECCO typ 3000 z pełnego przemiału - 1 kg
Freeman Clarke: bardzo grubo mielona maka, doskonala na chleb pelnoziarnisty !
M±ka orkiszowa razowa typ 2000 - 1 kg BIO (*DCBR)
M.B.: Doskonała na drożdżówki razowe :) Pięknie wyrastaj± a smakuj± doskonale.
M±ka pszenna typ 1850 graham (RAZOWA) - 5 kg
cepea: Wspaniała m±ka na chleb, stosuję w przeróżnych proporcjach, mieszam z żytni±, orkiszow±...polecam
M±ka pszenna typ 500 "EXTRA" biała - 5 kg
r.kulawiak: M±ka jest znakomitej jako¶ci. Przy wyrabianiu np pierogów czy klusek jest przyjemna i puszysta, zupełnie inna niż sklepowa m±ka. Przy robieniu białego pieczywa, chleb niesamowicie ro¶nie i jest pyszny.
M±ka pszenna typ 750 chlebowa - 10 kg BogutynMłyn
kkk76: Zgodnie z nazw± niezast±piona do wypieku chleba. Worek 10 kg wystarcza na miesi±c (jeden duży chleb na dzień).
M±ka SEMOLINA z pszenicy durum 1 kg (włoska grano duro)
waldek.kortes: szybka dostawa , bardzo dobry produkt , pełne zadowolenie :) pozdrawiam
Al: ¦wietna jako¶ć i dostawa w terminie!
Daga: rewelacja!!!!
Klementyna: Jestem zadowolona z zakupu semoliny- produkt wysokiej jako¶ci-dostawa w terminie - polecam !
M±ka SEMOLINA z pszenicy durum 10 kg (włoska grano duro)
Babalon: 0,5 kg m±ki + szklanka wody, łyżka albo dwie oliwy i wychodzi jak należy. M±ka jest taka jak być powinna ;)
M±ka SEMOLINA z pszenicy durum 5 kg (włoska grano duro)
Romek z Łodzi: Doskonała m±ka. Użyłem jej do robienia lasaghni i domowych łazanek. Do maszynki (robienie rurek) jest zbyt twarda.
M±ka żytnia typ 2000 pełnoziarnista (RAZOWA) - 1 kg
Danuta: Produkt wysokiej jakosci. Transakcja przeprowadzona błyskawicznie.Wszystko na najwyzszym poziomie. Dziękuję.
Piotr: Produkt wysokiej jako¶ci. Dostawa bardzo szybka, miła obsługa.
M±ka żytnia typ 2000 pełnoziarnista (RAZOWA) - 5 kg
Anonimowy: M±ka z PZZtów to zupełnie inna bajka (raz kupiłem), ale ta z Bogutyna jest najlepsza
LA: M±ka bardzo dobrej jako¶ci. Mam porównanie bo kupowałam w wielu miejscach.
M±ka żytnia typ 720 chlebowa - 1 kg
Marta :): Przepis na chleb czysto żytni na drożdżach: 500g m±ki żytniej 720 350ml ciepłej wody 1 łyżka stołowa zakwasu instant żytniego (np. R-20) 2 szczypty soli 1 łyżka stołowa miodu (opcjonalnie) 20g drożdży ¶wieżych Do m±ki (w temp. pokojowej) dodajemy zakwas, sól i pokruszone drożdże. W ciepłej wodzie rozpuszczamy miód i wlewamy do m±ki. Wyrabiamy ciasto - będzie do¶ć gęste. Odstawiamy do wyro¶nięcia przykryte ¶ciereczk± (nawet na 1 godz.). Następnie przekładamy do wysmarowanej tłuszczem i posypanej bułk± blaszki, wyrównujemy powierzchnię mokr± łyżk± (można posypać sezamem lub siemieniem lnianym), przykrywamy ¶ciereczk± i odstawiamy na kolejn± godzinę do wyro¶nięcia. Wyro¶nięty chlebek wstawiamy do nagrzanego do 175 st. C piekarnika (termoobieg) i pieczemy ok 40 min. stopniowo zmniejszaj±c temp. do 150 st. C. Podczas wyrastania ciasta i przez 5 min. pieczenia dobrze jest wytworzyć parę wodn± - ciasto drożdżowe najlepiej wyrasta w ciepłym i bardzo wilgotnym miejscu.
M±ka żytnia typ 720 chlebowa - 10 kg
Marta :): Przepis na chleb czysto żytni na drożdżach: 500g m±ki żytniej 720 350ml ciepłej wody 1 łyżka stołowa zakwasu instant żytniego (np. R-20) 2 szczypty soli 1 łyżka stołowa miodu (opcjonalnie) 20g drożdży ¶wieżych Do m±ki (w temp. pokojowej) dodajemy zakwas, sól i pokruszone drożdże. W ciepłej wodzie rozpuszczamy miód i wlewamy do m±ki. Wyrabiamy ciasto - będzie do¶ć gęste. Odstawiamy do wyro¶nięcia przykryte ¶ciereczk± (nawet na 1 godz.). Następnie przekładamy do wysmarowanej tłuszczem i posypanej bułk± blaszki, wyrównujemy powierzchnię mokr± łyżk± (można posypać sezamem lub siemieniem lnianym), przykrywamy ¶ciereczk± i odstawiamy na kolejn± godzinę do wyro¶nięcia. Wyro¶nięty chlebek wstawiamy do nagrzanego do 175 st. C piekarnika (termoobieg) i pieczemy ok 40 min. stopniowo zmniejszaj±c temp. do 150 st. C. Podczas wyrastania ciasta i przez 5 min. pieczenia dobrze jest wytworzyć parę wodn± - ciasto drożdżowe najlepiej wyrasta w ciepłym i bardzo wilgotnym miejscu.
M±ka żytnia typ 720 chlebowa - 2,5 kg
Marta :): Przepis na chleb czysto żytni na drożdżach: 500g m±ki żytniej 720 350ml ciepłej wody 1 łyżka stołowa zakwasu instant żytniego (np. R-20) 2 szczypty soli 1 łyżka stołowa miodu (opcjonalnie) 20g drożdży ¶wieżych Do m±ki (w temp. pokojowej) dodajemy zakwas, sól i pokruszone drożdże. W ciepłej wodzie rozpuszczamy miód i wlewamy do m±ki. Wyrabiamy ciasto - będzie do¶ć gęste. Odstawiamy do wyro¶nięcia przykryte ¶ciereczk± (nawet na 1 godz.). Następnie przekładamy do wysmarowanej tłuszczem i posypanej bułk± blaszki, wyrównujemy powierzchnię mokr± łyżk± (można posypać sezamem lub siemieniem lnianym), przykrywamy ¶ciereczk± i odstawiamy na kolejn± godzinę do wyro¶nięcia. Wyro¶nięty chlebek wstawiamy do nagrzanego do 175 st. C piekarnika (termoobieg) i pieczemy ok 40 min. stopniowo zmniejszaj±c temp. do 150 st. C. Podczas wyrastania ciasta i przez 5 min. pieczenia dobrze jest wytworzyć parę wodn± - ciasto drożdżowe najlepiej wyrasta w ciepłym i bardzo wilgotnym miejscu.
M±ka żytnia typ 720 chlebowa - 5 kg
Marta :): Przepis na chleb czysto żytni na drożdżach: 500g m±ki żytniej 720 350ml ciepłej wody 1 łyżka stołowa zakwasu instant żytniego (np. R-20) 2 szczypty soli 1 łyżka stołowa miodu (opcjonalnie) 20g drożdży ¶wieżych Do m±ki (w temp. pokojowej) dodajemy zakwas, sól i pokruszone drożdże. W ciepłej wodzie rozpuszczamy miód i wlewamy do m±ki. Wyrabiamy ciasto - będzie do¶ć gęste. Odstawiamy do wyro¶nięcia przykryte ¶ciereczk± (nawet na 1 godz.). Następnie przekładamy do wysmarowanej tłuszczem i posypanej bułk± blaszki, wyrównujemy powierzchnię mokr± łyżk± (można posypać sezamem lub siemieniem lnianym), przykrywamy ¶ciereczk± i odstawiamy na kolejn± godzinę do wyro¶nięcia. Wyro¶nięty chlebek wstawiamy do nagrzanego do 175 st. C piekarnika (termoobieg) i pieczemy ok 40 min. stopniowo zmniejszaj±c temp. do 150 st. C. Podczas wyrastania ciasta i przez 5 min. pieczenia dobrze jest wytworzyć parę wodn± - ciasto drożdżowe najlepiej wyrasta w ciepłym i bardzo wilgotnym miejscu.
Strona: 1 Rekordy: 1 - 50 (129)
1 2 3  » 
 
Dodaj e-mail Usuń e-mail






Naturya food for life
BIOVEA EUROPE


M±ka SEMOLINA z pszenicy durum 1 kg (włoska grano duro)

waldek.kortes: szybka dostawa , bardzo dobry produkt , pełne zadowolenie :) pozdrawiam


Mieszanka chlebowa - CHLEB WINNY - 1 kg + drożdże GRATIS

Misiek: Po prostu kapitalny chlebek a smak niepowtarzalny ;) na pewno zamówie go więcej







Kategoria: ZIELONA NOWA ZELANDIA

Copyright 2006-2010 BogutynMłyn Home| Bestsellery| Promocje| Nowo¶ci| O firmie| Regulamin i polityka prywatno¶ci| Kontakt
© BogutynMlyn.pl 2006-2017 - Wszystkie dane i informacje jak również nazwy handlowe i nazwy towarów oraz firm jakie występuj± w serwisie mog± być lub też s± znakami towarowymi zastrzeżonymi lub nazwami zastrzeżonymi firm lub ich wła¶cicieli i zostały użyte w serwisie jedynie w celach identyfikacyjnych. Dane i informacje zawarte w naszym serwisie s± publikowane wył±cznie do celów informacyjnych. Wszelkie materiały, informacje, pliki, rysunki, zdjęcia itp. dostępne w serwisie www.bogutynmlyn.pl nie mog± być publikowane i redystrybuowane bez pisemnej zgody BogutynMłyn. Wszelkie prawa zastrzeżone. Materiał ten jest ograniczony prawami autorskimi oraz innymi prawami i nie może być kopiowany, publikowany i rozprowadzany w żadnej formie.

Linki
reklamowe 
Oprogramowanie: SOTE